Kurven

Om Heylo-Padel

Velkommen til Heylopadel.dk


Et urbant community omkring den populære padel tennis sport spirer frem i København. Det nye medlemsbaserede padeltennis center hedder Heylo Padel og åbner efter planen i starten af marts med en drøm om at skabe større fællesskab og klub-ånd i sporten til en månedlig pris, hvor alle kan være med. 

Ud fra en vision om at starte et urbant community omring den ultra-trendy padel tennis sport, har Heylo Padel i mange måneder arbejdet på et koncept, der skal skabe grobund for et socialt fællesskab med omdrejningspunkt i den populære sport. Et arbejde, der i begyndelsen af marts kulminerer i åbningen af Københavns første udelukkende abonnementsbaserede padel tennis center, Heylo Padel. 

Den unikke udendørs beliggenhed ovenpå Fields’ parkeringskælder, sikrer at de 6 nye baner er nemme at komme til uanset transportvalg, og den centrale beliggenhed og det planlagte loungeområde, skal være med til at skabe større fællesskab omkring den populære sportsgren og tiltrække flere unge til sporten. 

Med en månedlig pris på blot 349,- står det prisvenlige, medlemsbaserede koncept, foruden community-tilgangen, i skarp kontrast til de velkendte ”Pay & Play” koncepter, der findes andre steder i og omkring hovedstaden.  

“I dag er der ikke særlig meget socialt fællesskab i centrene eller tænkt klubånd ind i sporten. Der er simpelthen ikke skabt nogen rammer, som indbyder til den fællesskabsånd, som man ellers kender fra andre sportsgrene og klubber. Og det er lige netop det, vi vil gøre op med hos Heylo Padel. Vi vil starte et community, hvor der er plads til alle, også unge og studerende, som måske ikke har råd til Pay & Play. Et center hvor der er plads til samvær udover sporten, og man kan sidde og hygge med en øl eller sodavand bagefter,” fortæller Michael Mølgaard Nørskov, CEO i Heylo Padel. 

Mere end bare baner

I det nye center highlighter de sorte og koksgrå baner det urbane look, som Heylo Padel satser på, også vil tiltrække den yngre generation af padel spillere. Men hos Heylo Padel vil de mere end blot leje baner ud.  

I det tilstødende loungeområde kan medlemmerne efter en velspillet kamp slå sig ned med en sodavand og lidt snacks fra automaterne og forhåbentlig få en snak og møde nye mennesker, ligesom events og klubarrangementer yderligere skal understøtte det sociale. 

“Vores forhåbning er helt klart, at Heylo Padel bliver et sted, hvor man kan møde nye mennesker og blive en del af et stærkt fællesskab. Derfor er det også vigtigt, at vi fra start gør vores til, at det bliver nemt for nye medlemmer at mødes på tværs, både via online portaler og til en masse fede events og klub-arrangementer. Vi planlægger blandt andet at have ugentlige events, eksempelvis de populære Americano-matches, hvor alle spiller mod alle, ligesom Pizza-Padel-Pils fredags-arrangementer også skal indbyde til og støtte op om det sociale i sporten”, lyder det fra Michael M Kristensen.  

Foruden centret har Heylo Padel netop startet webshoppen, Heylopadel.dk, hvor man kan købe udstyr til sporten, ligesom de åbner et tilstødende bat-testcenter, med demomodeller, medlemmer kan teste, inden de investerer i bat.